Vrijdag 15 december vond de eerste bijeenkomst plaats in Halderberge. We waren te gast bij de Zellebergen (St. Groenhuysen) in Oudenbosch. Het doel van de informatiebijeenkomst was om de ouderen kennis te laten maken met het project en enthousiast te maken voor deelname.

Anneke Wijn is coordinator van het project in Halderberge. ”Voor ons is het erg spannend hoeveel mensen naar de informatiebijeenkomst komen. We hebben het zorgpersoneel door middel van een presentatie uitleg gegeven over het project. Ze hebben hun enthousiasme overgebracht op de ouderen want we hadden vandaag maar liefst 60 nieuwsgierige ouderen”.

Een groot aantal bewoners van de Zellebergen hadden wel oren naar het project Tijd van je leven. Om 15.00 uur werden zij in de Bibliotheek ontvangen met een kopje koffie en een verse appelflap. Anneke Wijn presenteerde de inhoud van het project. Wethouder Jan Paantjens was te gast om een kort woordje te houden. Zijn komst werd erg gewaardeerd door de ouderen. Na het woordje van de wethouder en de presentatie van Anneke Wijn werden de kunstenaars voorgesteld en vlogen de inschrijfformulieren over de tafels.

We hopen vele ouderen te mogen ontvangen tijdens de ontmoetingsdag op 22 januari 2018.

Tijd van je leven

Het project voor vitale ouderen.