GGD West-Brabant

De GGD West-Brabant heeft als doel het bewaken, beschermen en bevorderen van de gezondheid van alle inwoners van West-Brabant. Dit doet zij door risico’s voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van alle inwoners te bevorderen.

Kunstenaars

De kunstenaars zijn een belangrijk onderdeel van het project. Zij gaan met de ouderen aan de slag om verhalen op te halen en een aanbod op maat te maken. Naar aanleiding van de wensen en behoeften worden diverse workshops aangeboden aan de ouderen.

Wijken & Zorginstellingen

De werving en workshops vinden plaats in wijken en verzorgingshuizen. In de wijk helpen o.a. mensen van de wijkteams, thuiszorg en vrijwilligers bij het werven en uitvoeren van de workshops. In verzorgingstehuizen de activiteitenbegeleiders en verzorgers.

De stuurgroep

De stuurgroep van het project Tijd van je leven bestaat uit (v.l.n.r.):

Mark van Beers, lid managementteam GGD West-Brabant
Natascha van Wees, teammanager educatie Cultuurbedrijf Bergen op Zoom

Gertjan Endedijk, directeur-bestuurder Nieuwe Veste Breda
Trudie Stalpers, adjunct-directeur Cultuurcluster Roosendaal (De Kring Roosendaal, CultuurCompaan en Tongerlohuys)

Stuurgroep Tijdvanjeleven

Een team van ervaren professionals

De waardevolle samenwerking tussen de zorg en culturele sector heeft geleid tot bijzondere resultaten. Maak kennis met het team!

Sandra Kuiper

Sandra Kuiper

GGD West-Brabant

Sandra is werkzaam bij GGD West-Brabant. Zij is projectleider van het wetenschappelijke onderzoek en plaatsvervangend algemeen projectleider.
s.kuiper@ggdwestbrabant.nl
076 528 2145

Anneke Wijn

Anneke Wijn

CultuurCompaan Roosendaal

Anneke verzorgt de coördinatie van de activiteiten van de kunstenaars en is contactpersoon richting de samenwerkingspartners. Actief in de gemeenten Halderberge en Roosendaal.
info@cc-educatie.nl
06 29 48 36 04

Irma Rens

Irma Rens

De Nieuwe Veste Breda

Irma verzorgt de coördinatie van de activiteiten van de kunstenaars en is contactpersoon richting de samenwerkingspartners. Actief in de gemeente Breda.
i.rens@nieuweveste.nl
076 52 99 600

Angela Schulz

Angela Schulz

GGD West-Brabant

Angela is werkzaam bij GGD West-Brabant en betrokken bij het project Tijd van je leven. Zij is projectleider uitvoering in de regio’s Zundert en Roosendaal.
a.schulz@ggdwestbrabant.nl
06 43 65 27 19

Kan ik als kunstenaar het team versterken?

Mede in samenwerking met kunstenaars is het project succesvol. Ben je kunstenaar en werkzaam in de gemeente Roosendaal, Halderberge, Breda of Zundert? Neem dan contact op met Anneke Wijn of Irma Rens om een mogelijke samenwerking te bespreken. 

Kan ik een rol spelen in het project?

Tijd van je leven blijft in ontwikkeling. In 2016 zijn we gestart met een pilottraject en ondertussen zijn we vele mooie trajecten verder. We zijn erg benieuwd naar de ideeën van onze doelgroep. Wil je graag meedenken? Neem dan contact op met Sandra Kuiper.