GGD West-Brabant

De GGD West-Brabant heeft als doel het bewaken, beschermen en bevorderen van de gezondheid van alle inwoners van West-Brabant. Dit doet zij door risico’s voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van alle inwoners te bevorderen.

Kunstenaars

De kunstenaars zijn een belangrijk onderdeel van het project. Zij gaan met de ouderen aan de slag om verhalen op te halen en een aanbod op maat te maken. Naar aanleiding van de wensen en behoeften worden diverse workshops aangeboden aan de ouderen.

Wijken & Zorginstellingen

De werving en workshops vinden plaats in wijken en verzorgingshuizen. In de wijk helpen o.a. mensen van de wijkteams, thuiszorg en vrijwilligers bij het werven en uitvoeren van de workshops. In verzorgingstehuizen de activiteitenbegeleiders en verzorgers.

Een team van ervaren professionals

De waardevolle samenwerking tussen de zorg en culturele sector heeft geleid tot bijzondere resultaten. Maak kennis met het team!

Sandra Kuiper

Sandra Kuiper

GGD West-Brabant

Sandra is werkzaam bij GGD West-Brabant. Zij is projectleider van het wetenschappelijke onderzoek en plaatsvervangend algemeen projectleider.
s.kuiper@ggdwestbrabant.nl
076 528 2145

Anneke Wijn

Anneke Wijn

CC Educatie

Anneke verzorgt de coördinatie van de activiteiten van de kunstenaars en is contactpersoon richting de samenwerkingspartners.
info@cc-educatie.nl
06 29 48 36 04

Irma Rens

Irma Rens

De Nieuwe Veste Breda

Irma verzorgt de coördinatie van de activiteiten van de kunstenaars en is contactpersoon richting de samenwerkingspartners. Actief in de gemeente Zundert.
i.rens@nieuweveste.nl
076 52 99 600

Cherynn van Kalmthout

Cherynn van Kalmthout

Surplus Welzijn

Cherynn bied een luisterend oor, een actief gesprek en ze is er voor de (hulp)vragen die er zijn. Actief in de gemeente Zundert.
cherynn.vankalmthout@surplus.nl
06 42 03 8515

Angela Schulz

Angela Schulz

GGD West-Brabant

Angela werkt als adviseur Preventie & Gezondheid bij GGD West-Brabant en betrokken bij het project Tijd van je leven in Zundert.
a.schulz@ggdwestbrabant.nl
06 43 65 27 19

Anne Mutsters

Anne Mutsters

Anne werkt als kunstzinnig dynamisch coach en zet deze vaardigheden graag in als workshop begeleider bij Tijd van je Leven. Daarnaast coördineert ze samen met Irma de activiteiten en kunstenaars in  de gemeente Zundert. 

annemutsters@hotmail.com