Vandaag was een belangrijke dag voor de deelnemers van Tijd van je leven in de Zellebergen. Alle bewoners, familie en vrienden waren uitgenodigd om in de bibliotheek te komen kijken naar de kunstexpositie, ontworpen door de deelnemers. Onder het genot van een hapje en een drankje opende Wethouder Jan Paantjens de expositie.  

De deelnemers in de Zellebergen hebben de afgelopen drie maanden actief deelgenomen aan diverse workshops rondom het project Tijd van je leven. De enthousiaste deelname van de bewoners hebben geleid tot ontroerende gesprekken, mooie verhalen, prachtige schilderijen, bijzondere muziek en gedichten. Vanmiddag werd de inzet van de deelnemers beloond met een prachtige kunstexpositie. Enkele makers van de kunstwerken kwamen aan bod om het zelfgeschreven gedicht voor te lezen of het kunstwerk toe te lichten. Na een gezamenlijke proost op de expositie werd het lintje naar de tentoonstelling doorgeknipt door Jan Paantjens en Nol Schouwenaars.

De expositie is een opmaat van een nóg grotere presentatie, welke onthuld wordt in De Kring Roosendaal. De datum wordt nog bekend gemaakt.

   

 

Tijd van je leven

Het project voor vitale ouderen.