Vlak voor de zomer start het project Tijd van je leven na Haagse Beemden, Princenhage en Teteringen nu ook in de wijk Tuinzigt. Iedereen mag (gratis) meedoen aan de workshops waarbij alles draait om creativiteit, een goed gesprek, iets nieuws leren, mensen uit je buurt leren kennen, samen iets moois maken maar bovenal plezier hebben.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Kom dan gezellig met uw partner, zoon of dochter, broer, zus of buurman naar de informatiebijeenkomst over dit project op dinsdag 21 mei van 14.00 tot 16.00 uur in de Nieuwe Meidoorn. Onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers wordt alles uitgelegd en kunt u vragen stellen. Deelname is kosteloos.

Na de informatiebijeenkomst kunt u zich aanmelden en starten we met een ontmoetingsdag op dinsdag 4 juni 2019,  een echte verwendag met muziek, theater een lekkere lunch met verrassing en fijne gesprekken. Op die dag kunt u kiezen uit een van de workshops en gaan we in de daaropvolgende weken aan de slag met 3 enthousiaste kunstenaars.

Deze workshops vinden plaats op:
dinsdagmiddagen
van 14.00-16.00 uur

  • 11-18-25 juni
  • 2 en 9 juli
  • 20 aug.
  • 27 aug eindpresentatie

Locatie :
Wijkcentrum de Nieuwe Meidoorn.

Na de workshops blijven we maandelijks activiteiten organiseren in de Nieuwe Meidoorn.

Tijd van je leven

Het project voor vitale ouderen.