Op dinsdag 18 oktober bezochten 40 senioren de ontmoetingsdag in de Koutershof in Rijsbergen, gemeente Zundert. Het was een gezellige dag met theater, een lekkere lunch, open gesprekken en een muzikale afsluiting. De deelnemers deden enthousiast mee met de warming up door Anne. De theaterscenes waren herkenbaar, zo bleek uit de vele reakties uit de zaal. Er werd veel gelachen, soms werd er een traantje weggepinkt.

Na een lekkere lunch volgde een verrassend ontspanningsmoment. Wethouder Judith Kuijpers was vorig jaar als beeldend kunstenaar betrokken bij Tijd van je Leven en weet als geen ander wat het project kan opleveren. Zij wenste alle aanwezigen heel veel plezier toe. Marion van Bergen, Maartje Knoop en Anne Mutsters lieten de deelnemers zien en ervaren wat zij van plan zijn tijdens de 6 workshops die volgen op de ontmoetingsdag. Bewegen, zingen, muziek maken en druktechnieken worden ingezet om nieuwe talenten te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Bijna alle deelnemers besloten zich hiervoor op te geven. We maakten al een start om elkaar beter te leren kennen tijdens hele open gesprekken in kleine groepjes. De middag werd afgesloten met een drankje en muziek door Wim Dictus.

Tijd van je Leven voorziet duidelijk in een behoefte, zo bleek wel uit de overweldigende belangstelling voor de ontmoetingsdag en de workshops.

Tijd van je leven

Het project voor vitale ouderen.